Vakantiebooster

Zonder stress op vakantie, relaxed weer aan het werk.

Ga jij elk jaar weer gestrest op vakantie?

Kun je tijdens je vakantie moeilijk ontspannen en blijf je in je hoofd bezig met werk? En heb je na je vakantie al snel weer het gevoel dat je aan vakantie toe bent? Je had zo naar je welverdiende vakantie uitgekeken.

Zou het niet veel fijner zijn als alles goed geregeld is en je met een gerust hart op vakantie kunt gaan? Stel je voor dat je de hele vakantie geen zorgen maakt over je werk en je het vakantiegevoel lekker lang vast kunt houden.Aanmelden

Het kan beter!

Je kunt heel wat doen om ontspannen op vakantie te gaan en ontspannen weer terug te keren naar je werk. De nadruk ligt daarbij op de periode voor je vakantie. Goed voorbereid kun je niet alleen beter van je vakantie genieten, je kan het gevoel ook makkelijker vasthouden als je weer terug bent.

Drie belangrijke factoren:

  • Al je werk is goed overgedragen of afgerond.
  • Je collega’s kunnen alles makkelijk vinden.
  • Na je vakantie moet je snel weer bijgewerkt kunnen zijn.

Best logisch, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Met de vakantiebooster krijg je complete checklists van alles waar je rekening mee moet houden, zodat je niets vergeet en je deze factoren kunt afvinken. En dan kan je eindelijk zonder stress op vakantie!

Hoe ziet het vakantiebooster programma eruit?

Je doorloopt het programma zelf, op je eigen werkplek. Je krijgt checklists om je werk voor de vakantie goed af te ronden en na de vakantie weer soepel op te pakken. Daarnaast hebben we extra tips om alles rondom je vakantie nog beter te organiseren voor jezelf en natuurlijk ook voorbeelden voor een goed afwezigheidsbericht.

Wat kan je aan resultaten verwachten?

  • Ga met een gerust gevoel op vakantie.
  • Het loslaten van je werk tijdens je vakantie.
  • Je collega’s nemen je werkzaamheden makkelijk waar.
  • Je bent in no-time klaar met het wegwerken van je vakantie email.
  • Niet alleen energie tijdens, maar ook na je vakantie.

Bonus voor managers

Ben je een manager? Dan biedt dit programma de bonus van een aanvullende checklist met vragen en aandachtspunten voor de omgang met vakanties in je team.

Ook voor kleine teams en ZZP-ers

De Vakantiebooster is ook geschikt als je geen collega’s hebt, maar ZZP-er bent of in een klein team werkt.

Is dit iets voor jou of jullie organisatie?

Schrijf je dan hier in, voor maar 29,95 euro exclusief btw!  Als je je collega’s er ook blij mee wilt maken, neem dan contact op voor de mogelijkheden om het programma voor je hele team of hele organisatie beschikbaar te stellen.

Let op: de datum die genoemd staat in het aanmeldingsformulier is niet van toepassing, je start wanneer jij wil. Je ontvangt je inloggegevens per e-mail zodra we de betaling hebben ontvangen. Hiermee heb je dan een jaar lang toegang tot de Vakantiebooster!

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!