Gezondheid, hygiëne en veiligheid tijdens de klassikale trainingen van meereffect 

Klassikale trainingen van meereffect tijdens de coronacrisis

Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Naast de aandacht die wij besteden om jou een aangename een succesvolle training te bieden nemen we, in verband met COVID-19, ook maatregelen om jouw gezondheid én die van anderen niet in gevaar te brengen. Hieronder vind je de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van meereffect. De dan actuele RIVM-richtlijnen zijn hierin leidend.

“De GTD training was inspirerend om nu eens echt werkt te maken van mijn werkprocessen. Ook heeft het een aantal goede processen binnen ons team op gang gebracht.”

– Jeroen van Dam, Isala

1. Klassikaal en Online aanbod.

a) Incompany trainingen:

Het aanbod van Incompany trainingen van meereffect geeft ruimte aan zowel klassikale trainingen als online live trainingen. Jullie kunnen als organisatie dus zelf de keuze maken wat voor jullie gewenst is, ook gezien bijvoorbeeld factoren als het vervoer.

Op alle locaties waar meereffect training geeft, wordt zorgvuldig afgestemd dat minimaal onderstaande maatregelen (2. Maatregelen locaties voor de klassikale trainingen) op orde zijn.

b) Open trainingen:

Ook bij ons aanbod open trainingen bieden we de mogelijkheid voor zowel klassikale als online trainingen. Een overzicht van welke trainingen wanneer worden gegeven kun je vinden op onze aanmeldpagina.

Het door laten gaan van onze klassikale open trainingen koppelen wij aan de dan geldende regels voor de horeca. In het geval dat de horeca door de maatregelen gesloten zijn, zullen wij onze klassikale open trainingen omzetten naar online trainingen. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een van deze trainingen krijg uiterlijk een week voor de training bericht van ons. Voor het annuleren of omboeken gelden onze algemene voorwaarden.

2. Maatregelen locaties voor de klassikale trainingen.

De hygiënemaatregelen bij de hotels zijn aangescherpt. Zo vindt regelmatige schoonmaak en desinfectie plaats van contactpunten als deurklinken, kaartterminals, liftknoppen, toiletten etc.

Tussen de zitplaatsen van de deelnemers is minimaal 1,5 meter ruimte. Er is voldoende ruimte in de zaal om de 1,5 meter te waarborgen, ook als het gaat om looppaden en ruimte bij de catering.

Het dringende advies is om een mondkapje mee te nemen en te gebruiken bij verplaatsingen in binnenruimtes. Eenmaal aan de tafel in de training mag het mondkapje afgezet worden. In de hotels zullen reminders hangen en meestal zijn er extra mondkapjes beschikbaar bij de receptie. 

Voor onze klassikale trainingen houden we voorlopig een maximale groepsgrootte inclusief trainer(s) aan van 20 personen. De tijdstippen en ruimtes van de lunch en pauzemomenten vinden plaats in de zaal of worden afgestemd met eventuele andere groepen, zodat er voldoende ruimte gewaarborgd is. Er is extra handzeep en desinfectiegel aanwezig.

Het waarborgen van deze hygiëne- en veiligheidsmaatregelen voor onze Incompany trainingen doen we in goed onderling overleg.

3. Persoonlijke maatregelen voor de deelnemers en trainers

 • Uiteraard volg je de meest recente RIVM-richtlijnen op.
 • Blijf thuis als jij, of iemand uit het gezin, klachten hebt.
 • Iedereen houdt anderhalve meter afstand van elkaar.
 • We schudden geen handen, maar begroeten elkaar vriendelijk.
 • Bij binnenkomst in de zaal/locatie vragen we je handen te desinfecteren met een aanwezige gel of spray.
 • Volg de aanwijzingen van de locatie op, zoals looproutes en gebruik openbare ruimtes.
 • Kom je met het OV naar onze training, denk dan aan het verplichte mondkapje.
 • Verlaat je tafel/plek alleen als het echt nodig is. Er zijn voldoende pauzemomenten om
  de benen te strekken, koffie/thee te halen of gebruik te maken van het toilet.
  In de zaal geldt namelijk het FILO principe: First In Last Out. Zo voorkomen we
  onnodig passeren van elkaar.

Zorgen, vragen of opmerkingen?

Wil je meedoen aan een klassikale training, maar heb je naar aanleiding van bovenstaande richtlijnen nog zorgen, vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan overleggen wij samen hoe we dit het beste kunnen oplossen.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!