Nieuws

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter werken? Bekijk hier de actuele trainingsagenda.

Laatste nieuws

  • Online event: Duurzame Inzetbaarheid met David Allen

    Online event: Duurzame Inzetbaarheid met David Allen

    Het event voor iedereen die productiever wil werken! Op maandagmiddag 23 november en woensdagmiddag 25 november organiseren wij een uniek online event waarbij David Allen, bedenker van Getting Things Done, samen met onze master trainer Arjan Broere vertelt over de slimme oplossingen van Getting Things Done op het gebied van:   Duurzame inzetbaarheid Omgaan met […]Lees meer »

Nieuwste artikel

  • Zorg voor minder afleiding van je Smartphone met Unpluq!

    Zorg voor minder afleiding van je Smartphone met Unpluq!

    De smartphone, vloek of zegen? De smartphone, wie kent hem niet. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen dit handige apparaat op zak. De tijd dat we de mobiele telefoon alleen gebruikten voor telefoneren en sms’en is allang voorbij. Zo laten de cijfers zien dat het mobiele internetverkeer groter is dan ooit, bruisen de appstores met een veelheid […]Lees meer »

Gratis mini-training Getting Things Done

Wie kan beter uitleggen wat GTD is, dan David Allen. De schrijver van Getting Things Done. De kunst van stressvrije productiviteit. Het boek dat aan de basis staat van deze methode. In 2 minuten legt David Allen uit wat GTD is én hij geeft 5 tips, waarmee je direct resultaat boekt.

Ontvang de training

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!