Getting Things Done

Getting Things Done Aanbod


Wil je samen met je afdeling of team een GTD training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden.


Meer informatie


GTD voor jezelf, of met een paar collega’s? Lees hier meer over onze trainingen en meld je aan voor de optie die bij je past.


Aanbod bekijken


Voor grotere organisaties is het mogelijk om eigen, interne trainers op te leiden. Kijk naar de mogelijkheden.


Meer informatie

Wat is Getting Things Done?

Getting Things Done, vaak afgekort naar GTD, is een verzameling principes en gewoonten die je helpen om productiever en efficiënter te werken. Getting Things Done is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Allen. Het is al bijna 20 jaar een wereldwijde bestseller met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. In meer dan 70 landen worden GTD-trainingen gegeven.

The official Getting Things Done ®logo without the tagline underneath

Waarom Getting Things Done?

plaatje1
1
plaatje2
2
plaatje3
3
Plaatje4
4
Plaatje5
5
Plaatje6
6
Plaatje7
7

Vorige
Volgende

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: http://mef.amoq.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Waarom Getting Things Done?

1
2
3
4
5
6
7

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: http://mef.amoq.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Je bent goed in je vak, maar kom je wel toe aan je werk?

Je bent goed in het vak dat je doet en je vindt het ook nog eens leuk om te doen! Helaas kom je, door allerlei mails, telefoontjes, vragen van collega’s en oppoppende gedachten, niet toe aan dat leuke, uitdagende werk waar je voor bent opgeleid.

Afleiding, werkdruk en onderbrekingen

Hoeveel van jouw mentale energie heb je nodig om overzicht te krijgen in die overvolle mailbox? Hoe vaak, wanneer je eindelijk echt geconcentreerd aan het werk kunt, zijn daar opeens je collega’s met een vraag of bespreekpunt? Het keer op keer overzicht en concentratie verliezen is vermoeiend en zorgt ervoor dat je werkdruk eerder toeneemt dan afneemt.

Zou je niet liever met je echte werk bezig zijn?

Hoeveel tijd zou het jou opleveren als je geen last meer zou hebben van afleiding, werkdruk en onderbrekingen? Stel je voor hoe het zou zijn als je voortaan elke dag met focus, overzicht en rust productief bent.

Dit is precies waar meereffect kenniswerkers en bedrijven al jaren mee helpt. Wij weten door jarenlange ervaring namelijk wat echt werkt: de productiviteitsmethode Getting Things Done.

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter werken? Bekijk de actuele trainingsagenda en meld je aan.


Aanmelden training

Keuzewijzer

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze! Iedereen leert namelijk anders en iedereen begint op een ander niveau. Volg daarom onze keuzewijzer en bekijk welke training het beste bij jou past!

Naar Keuzewijzer

De Getting Things Done mini-training

Nog niet zeker of GTD wel iets voor jou is? Probeer dan onze gratis Getting Things Done mini-training, en maak aan de hand van vijf stappen kennis met de basisprincipes van Getting Things Done!

Probeer GTD gratis

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!