Getting Things Done Level 2 Training

De Getting Things Done Level 2 training

Heb je de GTD-basistechnieken onder de knie? Is verzamelen voor jou een gewoonte en het verwerken van stuff iets wat je consequent doet?

Je GTD-basis staat en je ervaart nu meer controle, overzicht en rust over je werk. Als je op dat punt bent beland, ben je klaar om opnieuw uitgedaagd te worden. Breng je GTD-vaardigheden naar een hoger niveau met de Getting Things Done Level 2 training: Projecten en Prioriteiten.

“Interessant om te leren vanuit rollen te denken! Was ik nooit opgekomen.”

-Ewald Smit,

Politie

Wat leer je tijdens de Level 2 training?

Elke Gewenste Uitkomst waar je meerdere Eerstvolgende Acties voor te doen hebt noemen we in Getting Things Done een project. Je projectenlijst is daarom waarschijnlijk groter dan je denkt!

Tijdens de Level 2 training ga je aan de slag om je Projectenlijst volledig te maken. Je brengt ook je Rollen en verantwoordelijkheidsgebieden in kaart en je gaat na of met het in kaart brengen daarvan nieuwe projecten ontstaan. Je maakt je Projectenlijst niet alleen compleet, je gaat ook een aantal projecten plannen met het Natuurlijk Planningsmodel. Een makkelijk te hanteren model dat je snel grip geeft op complexere projecten.

Tenslotte ga je jouw Wekelijks Onderhoud-checklist op maat maken en manieren bedenken om je Wekelijks Onderhoud vaker en beter te doen. Voor veel GTD’ers valt het namelijk niet mee om het Wekelijks Onderhoud consistent te doen. Met wat praktische aanpassingen neemt de kans op succes snel toe.

Tijdens de training kom je ook in contact met verschillende mede GTD-ers! Er is gedurende de dag volop gelegenheid om ideeën en tips met elkaar uit te wisselen.

We ondersteunen je ook na de training!

Naast de trainingsdag bestaat de Level 2 training uit enkele installatie- en implementatiemodules (I&I). De I&I’s zijn bedoeld als aanvulling op de training, waarmee je op je eigen tijd en tempo goed toegerust kunt werken aan je vertrouwde systeem en het geleerde verdiept.

“Een goed vervolg op Level 1, die mij nog meer rust en plezier geeft.”

-Ron Boelens,
Veiligheidsregio Fryslân

Trainingen in lockdown
In geval van een verlenging van de huidige coronamaatregelen zullen wij de klassikale trainingen in die periode omzetten naar online trainingen. We stellen je op de hoogte als dit betrekking heeft op de training waar jij je voor hebt ingeschreven.

Wij houden de regels en richtlijnen van het RIVM in acht. Een overzicht van hoe wij dit doen kun je hier vinden.

Praktische informatie

Locatie:

De GTD Level 2 training wordt gegeven op verschillende mooie locaties in het land. De exacte locatie van de verschillende trainingen vind je op de aanmeldpagina. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier.

Materialen:

Tijdens de training ontvang je een uitgebreide set trainingsmaterialen, waaronder het werkboek ‘Getting Things Done Level 2′.

Kosten:

De training kost 645 euro exclusief btw

Eerstvolgende Level 2 trainingen:

thumbnail
23 september 2021
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Liever op een andere dag?

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!