Getting Things Done Level 1 Training

Verhoog je productiviteit met de Getting Things Done Level 1 training!

Je bent goed in je werk, maar hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Je hebt soms weinig (of helemaal geen) overzicht en bent de hele dag in de weer met e-mails en taken die je niet zag aankomen. Wanneer je weer thuis bent, mist het gevoel dat je een stuk verder bent gekomen en kun je werk maar moeilijk loslaten. 

Herkenbaar? Dan is de Getting Things Done Level 1 training de oplossing voor jou!Aanmelden

De Getting Things Done Level 1 training

Tijdens de training leggen onze trainers de vijf stappen van Getting Things Done aan je uit.  Er is gedurende de dag genoeg ruimte om vragen te stellen en je gaat naar huis met een compleet beeld van de GTD basisprincipes. 

Na de training ga je zelf aan de slag met het toepassen van Getting Things Done in jouw systeem. Daarom raden wij onze deelnemers aan om de dag na de training vrij te nemen. Je krijgt van ons toegang tot de digitale leeromgeving waar je artikelen, video’s en handleidingen kunt vinden die je helpen met het toepassen van Getting Things Done in jouw systeem. 

Werk je in een beroep waar kenniswerk slechts een bijkomstigheid is, maar waar je wel te veel tijd aan kwijt bent? Of vind je het fijn om genoeg tijd en ondersteuning te krijgen om Getting Things Done toe te passen? Dan is de Getting Things Done Intensief training beter geschikt voor jou! 

Tijdens de training leer je:

  • je hoofd leeg te maken, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen;
  • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt;
  • om in een wirwar aan taken en projecten overzicht te krijgen;
  • hoe je kiest wat je gaat doen, zodat je rust ervaart bij die keuzes;
  • een productiviteitssysteem onder de knie te krijgen dat precies past bij jouw wensen en situatie;
  • hoe je het systeem een vast onderdeel laat worden van je dagelijkse leven.

Wat is Getting Things Done?

https://www.youtube.com/watch?v=dsb196lpYFM

“Een duidelijk verhaal over een aanpak die de moeite waard is om te implementeren, professioneel/privé.”

Alex van den Biggelaar, Van Berge Henegouwen

Waarom Getting Things Done?

plaatje1
1
plaatje2
2
plaatje3
3
Plaatje4
4
Plaatje5
5
Plaatje6
6
Plaatje7
7

Vorige
Volgende

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: http://mef.amoq.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Waarom Getting Things Done?

1
2
3
4
5
6
7

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: http://mef.amoq.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook gaat toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan investering in tijd en aandacht, het geleerde weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Mindmarker

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten met vragen, korte video’s van David Allen en zelfevaluaties om je te helpen de GTD gewoontes eigen te maken.

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Welke e-mailsystemen of takenmanagers kun je gebruiken?

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

“Onmisbare training voor elke professional die georganiseerd en in control door het werk en leven wil gaan.”

Robert de Jong, Mastermind

Wij bieden onze GTD trainingen in twee vormen aan:

1. Online GTD training

De online training wordt live gegeven door onze vaste trainers.

De software die we gebruiken, maakt dat je actief mee kunt doen via video, audio of chat en biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen opdrachten te doen. De software werkt op alle gangbare apparaten en platformen. Met enquêtes en opdrachten geleid door twee trainers, is het een afwisselende dag. 

Ook onze Incompany trainingen kunnen zowel klassikaal als online gegeven worden! Klik hier voor meer informatie.

2. Klassikale GTD training

Bij aankomst word je ontvangen met koffie of thee. Ook heb je even de tijd om met de trainers en andere deelnemers te praten.  Daarna start het programma waar onze trainers je gedurende de dag(en) helpen om de verschillende GTD-aspecten te begrijpen en toe te passen.  

De verschillende locaties zijn met zorg uitgekozen op basis van een prettige sfeer en een goede lunch. We zorgen voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Wil je weten op welke data wij training geven, zowel klassikaal als online? Bekijk dan onze agenda!

Trainingen in lockdown
In geval van een verlenging van de huidige coronamaatregelen zullen wij de klassikale trainingen in die periode omzetten naar online trainingen. We stellen je op de hoogte als dit betrekking heeft op de training waar jij je voor hebt ingeschreven.

Wij houden de regels en richtlijnen van het RIVM in acht. Een overzicht van hoe wij dit doen kun je hier vinden.

Praktische informatie

Materialen:

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten. Ook ontvang je het boek ‘Getting Things Done – de kunst van stressvrije productiviteit’ 

Locatie:

Een overzicht van onze trainingsdata en locaties vind je op de aanmeldpagina. Voor meer informatie over de hotels, kijk op onze routepagina.

Kosten:

  • De klassikale training kost 645 euro exclusief btw.
  • De online training kost 595 exclusief btw. 

Eerstvolgende Level 1 trainingen:

Liever op een andere dag?

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!