Getting Things Done Intensief

Til je productiviteit naar een hoger niveau!

Je bent goed in je werk, maar hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Het liefst zou je productiever en met  meer overzicht door je dag heen gaan, maar je weet nog niet goed hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Misschien overweeg je daarom wel om een Getting Things Done Intensief training te volgen. Een goede keuze! Wij weten namelijk dat de Intensief training jou de grootste garantie biedt om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.Aanmelden

De Getting Things Done Intensief Training

In een Intensief training leggen we je gedurende twee dagen de basis van Getting Things Done uit.

Daarnaast zullen onze trainers je persoonlijk begeleiden en ga je aan de slag met je eigen e-mails en takenlijsten. Aan het einde van de training heb je een systeem dat is ingericht voor Getting Things Done.

Werk je in een beroep waar kenniswerk slechts een bijkomstigheid is, maar waar je wel te veel tijd aan kwijt bent? Of vind je het fijn om genoeg tijd en ondersteuning te krijgen om Getting Things Done toe te passen? Dan is de Getting Things Done Intensief training perfect voor jou!

Aandacht voor iedereen.

Met in totaal vijf à tien deelnemers zorgen onze trainers ervoor dat ze aandacht hebben voor iedereen. Ook weten we uit ervaring dat het samenwerken met andere deelnemers veel plezier, humor en doorzettingsvermogen genereert.

We helpen je de GTD gewoontes eigen te maken in jouw systeem.

Je neemt je eigen laptop of MacBook mee, zodat je ook meteen digitaal aan de slag kan met je eigen systeem. Er zijn verschillende soorten e-mail en takensystemen waar je Getting Things Done op kunt toepassen.  We adviseren je om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt. Ook gaan we ervan uit dat je de software die je gaat gebruiken voldoende kent, zodat we je tijdens de training zo goed mogelijk kunnen helpen met het toepassen van Getting Things Done.

Getting Things Done Intensief is voor jou bedoeld als je:

  • meer overzicht over je taken, projecten en e-mail wil hebben,
  • je productiviteit en daadkracht wil verhogen, zodat je meer gedaan krijgt in dezelfde tijd,
  • meer ruimte wil maken voor je creativiteit en je privéleven,
  • beter wil aanvoelen waar je persoonlijke grenzen liggen,
  • beter wil om kunnen gaan met onderbrekingen en ad-hocwerk.

Wat is Getting Things Done?

https://www.youtube.com/watch?v=dsb196lpYFM

“Grip gekregen op mijn mail en actielijst. Morgen met schone lei beginnen!”

– Jolanda Smid,
Waterschap Noorderzijlvest

Waarom Getting Things Done?

plaatje1
1
plaatje2
2
plaatje3
3
Plaatje4
4
Plaatje5
5
Plaatje6
6
Plaatje7
7

Vorige
Volgende

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: http://mef.amoq.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Waarom Getting Things Done?

1
2
3
4
5
6
7

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: http://mef.amoq.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook gaat toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan investering in tijd en aandacht, het geleerde weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Mindmarker

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten met vragen, korte video’s van David Allen en zelfevaluaties om je te helpen de GTD gewoontes eigen te maken.

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Trainingen in lockdown
In geval van een verlenging van de huidige coronamaatregelen zullen wij de klassikale trainingen in die periode omzetten naar online trainingen. We stellen je op de hoogte als dit betrekking heeft op de training waar jij je voor hebt ingeschreven.

Wij houden de regels en richtlijnen van het RIVM in acht. Een overzicht van hoe wij dit doen kun je hier vinden.

Praktische informatie

Locatie:

De GTD Level 1 intensief training wordt gegeven in een mooi hotel in het midden van het land. Informatie over de hotels en bereikbaarheid vind je hier

Materialen:

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over  Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten.

Kosten:

De training kost 1.500 euro exclusief btw

Eerstvolgende Intensief trainingen:

thumbnail
+
thumbnail
+

Liever op een andere dag?

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!