Getting Things Done Implementatieworkshop

Herken je dit?

Je trainingsmaterialen liggen in een hoekje van je bureau.Onlangs heb je de GTD Level 1 training gevolgd, maar je gleed weer af naar de bekende drukte. Je neemt je steeds weer voor dat je tijd gaat vrijmaken om GTD te implementeren, maar je komt er voor je gevoel niet aan toe.

Wordt dit de zoveelste training waar je enthousiast over bent, maar die in de praktijk versloft?

Het was een flinke investering om een hele dag uit te trekken voor de GTD level 1 training. Het zou zonde zijn als het niks zou opleveren na alle tijd en moeite die je er in hebt gestopt. Misschien heb je behoefte aan extra ondersteuning? Uit ervaring weet je dat het helpt als iemand je ondersteunt bij hetgeen dat je graag voor elkaar wilt krijgen.

Je bent juist zo goed bezig!

Het is natuurlijk niet erg dat het nog wat moeite kost. Grote veranderingen gaan nu eenmaal niet vanzelf! Je bent natuurlijk al goed op weg om echt ontspannen productief te worden, maar wij kunnen je dat extra steuntje in de rug geven. Daarom bieden we je hier onze Getting Things Done Implementatieworkshop aan.

Wat komt er aan bod in de Implementatieworkshop?

Je hebt in de GTD Level 1 training geleerd wat de theorie achter Getting Things Done is. Tijdens de implementatieworkshop ga je daadwerkelijk aan de slag met het inrichten van jouw eigen systeem. We zullen je tijdens de workshop op maat begeleiden en ondersteunen om er voor te zorgen dat je een goed doordacht systeem creëert die voor jou werkt. Ook geven we je ‘power tips’ om extra snelheid en slimmigheid te krijgen in het werken met jouw systeem.

Gebruik je op dit moment al een programma voor je e-mail en je taken, dan is het aan te raden om daarin te gaan werken. Twijfel je nog, dan helpen wij je voorafgaand aan de workshop om een keuze te maken. Outlook, Google apps, Wunderlist, Evernote en zo zijn er nog meer mogelijkheden.

Heb je al een start gemaakt met de implementatie van GTD maar wil het systeem nog niet voor je werken? Neem dan contact op om te zien wat een passende ondersteuning voor jou is.

“Deskundig worden in no-time.”
– Jenny Jansma, De Meerwaarde

“Een heel groot kwartje is gevallen.”
– Klaas Schouwstra, Human Horizons Consulting

dreamstime_xs_67254196

 

Locatie en materialen

De GTD Implementatieworkshop wordt online gegeven door onze trainer. Na de GTD Level 1 training krijg je toegang tot de online implementatiematerialen van jouw keuze. Die gebruiken we tijdens de workshop.

Neem zelf je mind dump items (je notitieboek van de Level 1 training) mee, en zorg dat je volledige toegang hebt tot je agenda en e-mail. Weet je al welk systeem je wil gebruiken, zorg dan voor een account in dat systeem en download voor zover van toepassing de software. En neem natuurlijk je laptop mee!

Data en tijden

De implementatieworkshop duurt van 09:00 tot en met 12:00. Als je je gaat inschrijven kan je vinden op welke data nog plek is.

Incompany workshop

Heb je de Getting Things Done Level 1 training incompany gedaan, of ben je met een paar collega’s naar onze training geweest, en heb je interesse om de implementatieworkshop met elkaar te doen? Neem dan hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden bij jou op kantoor.

Eerstvolgende workshops

Liever op een andere dag?

Kosten

De Implementatieworkshop na de GTD Level 1 training kost 295 euro exclusief btw per persoon. Als je je tegelijk aanmeldt voor de GTD Level 1 training en de implementatieworkshop, ontvang je 50 euro korting op de totaalprijs. Schrijf je hiervoor dan in via het aanmeldingsformulier voor de GTD Level 1 training.

Meer informatie over de GTD Level 1 training 
Meer informatie over de GTD Level 1 training incompany

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.


info@meereffect.nl


+31 (0)88 0016 200

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

Laat je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven
Op 23-02 vernieuwen we onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak!